עוגת גבינה טעימה ומיוחדת שטומנת בקרבה השפעות טורקיות, אוסטרו הונגריות, יווניות ועוד. את העוגה הטעימה הזו אכלנו בשני נוסחים די
מתכון ממטבחה של לוקרציה עם דרך הכנה מיוחדת, הישר מואמה שבבקובינה.
פטריות ממולאות, באדיבות ה"מאמא" מוילה קמליה.
קוזונאק – עוגה, המחברת אותך בטעמה ובריחה למסורת ולבית אמא. למעשה, היא מעין לחם על בסיס שמרים ששודרג לתקופות החגים
חצויה עם חוט וממולאת בגבינה וחמאה, מתבוססת ברוטב הצלי או מרוחה בריבה כתוספת לקפה. כך הכרתיה בילדותי – ולא כל
אחד המאכלים המזוהים ביותר עם האוכל הרומני זה צ'ורבה. אפילו הגשש החיוור השתמש באחד המערכונים, בשם צ'ורבה בלי לתת הסבר,
קינוח שטומן בתוכו זכרונות מבית אמא, געגועים למסעדות רומניות וכמה סימני שאלה