פטריות ממולאות, באדיבות ה"מאמא" מוילה קמליה.
החומרים:
10 פטריות שמפניון בינוניות (אפשר גם פורטובלו)
200 גרם בצל
1גמבה
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי פטרוזליה קצוצים מכ10 גבעולים
1 ביצה
אופן ההכנה:
לנקות את הפטריות, (יש אף הקולפים אותן), להסיר זנבות ולהניח בתבנית .
לקצוץ דק בצל, גמבה וזנבות הפטריות.
לטגן את הבצל במעט חמאה, להוסיף את הפלפל וזנבות הפטריות.
אחרי שהתערובת מוכנה להוריד מהכיריים ולהוסיף את עשבי התיבול, 1 ביצה, מלח, פלפל.
למלא את הפטריות.
לאפות בתנור בחום בינוני כרבע שעה עד ריכוך הפטריות ו/או השחמת המלית.
• המתכון מתאים לצמחונים. אפשר להעשיר את התערובת בגבינה ואף אפשר להפכו לטבעוני ללא הביצה.